En TD-metoden-veileder
hjelper deg å lykkes!

 


Fagteamet består av faglig leder Trine Dahlmo og kollegaene hun har utdannet ved sin skole; TD-metoden veiledere og NLP Ernæringsterapeuter. En TD-metoden veileder kan hjelpe deg å regulere vekten og bedre flere av de såkalte livsstilssykdommene. En NLP Ernæringsterapeut tilbyr i tillegg ernæringsterapi for kostholdsrelaterte helseplager. De er alle motivatorer og vil hjelpe deg å lykkes på en god måte!

Les mer om deres kompetanse her.

Mer informasjon om motivasjons- og kostholdsmodellen TD-metoden finner du her.

 

Trine Dahlmo

Helseinspirator

Grunnleggeren av TD-metoden er Trine Dahlmo. Hun har gjennom et langt yrkesliv som Ernæringsterapeut og NLP Coach opparbeidet seg en omfattende klinisk erfaring innenfor sine fagområder, og sammen med sine klienter utviklet lettfattelige og virkningsfulle kostholdsmodeller som er enkle å følge i hverdagen. Èn av disse er TD-metoden. ... Trines interesse for kosthold og livsstil ble vekket da hun som 29-åring opplevde at minstejenta på tre år ble frisk ved hjelp av enkle kostholdsendringer. Hun ble så inspirert av denne hendelsen at hun hoppet av den påbegynte karrieren innen administrasjon og ledelse og tok fatt på mange års studier innen helse. I 2001 åpnet hun klinikkpraksis og har siden drevet en travel fulltidspraksis i sin hjemby Mo i Rana.

Det ble tidlig åpenbart for Trine at det ikke alltid var nok å tilby klientene løsninger for den fysiske helsen. Like viktig var det å bidra til deres motivasjon. Hun valgte derfor å lære mer om hvordan menneskesinnet fungerer og hvordan vi kan ta i bruk våre mentale ressurser for å nå våre mål i livet. Hun videreutdannet seg i metoden NLP (Nevrolingvistisk programmering) og er i dag en av svært få i Norge med høyeste utdanning innen NLP-systemet.

NLP er optimistisk og målrettett metode for fremgang - på alle livets områder

De som møter Trine opplever at hun ser hele mennesket, både kropp og sinn. Med faglig bredde og et skarpt blikk for hva som vil gi resultater, møter hun mennesker med handlekraft og engasjement.

Trine deler sin kunnskap via blogg, YouTube kanal, bøker, kurs, foredrag og sin NLP-skole. På skolen utdanner hun faglig- og mellommenneskelige kompetente ernæringsterapeuter, NLP utøvere og TD-metoden veiledere. Sammen med sin mann Kjell Petter er hun dessuten matanmelder for ABC nyhetene.

Trine ønsker med sitt virke å gjøre trivsel og helse tilgjengelig for flere. 

Lise Johannesen

TD-metoden veileder,
Friskvernskonsulent og Personlig trener ved Din Naturlige Treningspartner

41 42 94 42


Bodø


Straumøyveien 202, 8056 Saltstraumen
Gidsken Jakobsen vei 32 8008 Bodø.
www.dinnaturligetreningspartner.no
Lise tar imot klienter ved personlig
oppmøte og via Scype.

Marte Jacobsen Åsland

TD-metoden veileder,
Ernærings- og livsstilsveileder ved Åsland livsstil

48 24 84 03


Sortland


Søndre Frydenlund Alle 6, Futuragården,
8400 Sortland.
www.aaslandlivsstil.com
Marte tar imot klienter ved personlig
oppmøte og via Scype eller Zoom.

Er du vår nye kollega?

Har du et brennende ønske om å hjelpe andre nå sine livsstil mål? Ta kontakt med oss for mer informasjon om hvordan du kan bli en del av vårt team.

47 33 84 33


Daglig leder


Jessica Grønstad
Kan kontaktes for en hyggelig prat