Bøker

Bøker

Gjennom Trines forfatterskap får du ta del i hennes kunnskaper fra et langt yrkesliv som Ernæringsterapeut og NLP Coach. Hun har utgitt tre bøker hvorav to på eget forlag og én gjennom bokforlaget Cappelen Damm. Av Trines bøker er sistnevnte i handel - Lettere - slank med fornuft.

Trine ønsker med sitt forfatterskap å gjøre trivsel og helse tilgjengelig for flere.


Kjøp boken her

 • Turid Tuven
  Trine Dahlmo har hjulpet meg til et lettere og friskere liv. Jeg nærmer meg min drømmevekt, er kvitt min diabetes, har fått ned det høye kolesterolet og blitt medisinfri. Best av alt er det at jeg har fått mye mer energi og glede i hverdagen. Jeg er så glad i mitt nye liv!
  Turid Tuven
 • Marie Dehlin Monsen
  Jeg har brukt boka flittig. Dette er virkelig en metode som fungerer, og jeg spiser SÅ mye god mat! Fantastisk å endelig ha funnet en metode som funker så bra! Takk, Trine.
  Marie Dehlin Monsen
 • Tina Bakkejord, spesialist i allmennmedisin
  Jeg sender mange overvektige pasienter til Trine Dahlmo. Ikke bare går vekten ned – for mange blir hele livet lettere.
  Tina Bakkejord, spesialist i allmennmedisin
 • Morten Åsland
  Denne boken bør du virkelig unne deg å lese. Mer konkret og enkelt framstilt får du det ikke. Her er ingen moralisme, bare rene fakta, og et herlig og befriende fravær av nei og fy!
  Morten Åsland

Bok Lettere, slank med fornuft
De fleste vektreduksjonsmetoder krever at du spiser lite eller utelukker store matgrupper, ofte karbohydratene eller fettet. Slike smale dietter kan være krevende å følge over tid.

Det trenger du heldigvis ikke å gjøre. Du kan gå ned i vekt med en bred vei, hvor du spiser deg mett på både karbohydratrike- og fete måltider, selv ferdigmat. Med et så variert og tilfredsstillende kosthold vil det være motiverende å følge vektreduksjonskosten hele veien frem – til et lettere liv for alltid.

Farvel smale sti!

TD-metoden

TD-metoden (Trine Dahlmo metoden) viser deg hvordan du gjør det. Den har allerede gitt mange tusen mennesker et lettere liv.

I boken lærer du deg hvordan du skaper ditt personlig tilpassede kosthold – et kosthold som er praktisk i din hverdag og som du vil trives med et helt liv.

Den inneholder også flere inspirerende historier fra Trines klienter om hvordan de med TD-metodens brede vei gikk ned i vekt, ble friskere og fikk mer matglede i hverdagen. Din kroppstype

I boken får du også vite hvorfor noen går effektivt ned i vekt og trives på karbohydratrike dietter, mens andre ikke gjør det - vi er ulike kroppstyper og har ulik toleranse for karbohydrater. Når du kjenner din unike karbohydrattoleranse, kan du skape deg det kostholdet som passer perfekt for deg.

Motivasjon


Alle som har gått ned i vekt vet at kunnskap om kosthold ikke er nok. Det er også nødvendig å ta i bruk våre mentale ressurser på en målrettet og motiverende måte. I boken guider Trine deg gjennom 8 motivasjonsstrategier som ikke bare vil hjelpe deg ned i vekt, men også til å beholde ditt lettere liv for alltid.

Boken fås som pocket, innbundet og e-bok og kan skaffes i alle landets bokhandlere.

Kjøp boken her