TD-metoden kurs

Kunnskap for livet

Med TD-metodens (Trine Dahlmo metodens) brede vei kan du med helt alminnelig mat gå ned i vekt, bedre mange helseplager og få større matglede i livet.

Metoden er enkel å følge i en travel hverdag med familie og aktiviteter, og har allerede gitt mange tusen mennesker et lettere liv.

Metoden er utviklet som et resultat av de erfaringene Trine har gjort i sin mangeårige klinikkpraksis, når hun har fulgt sine klienter på deres unike og ulike livsstilsreiser. Den er like mye en motivasjons- som kostholdsmetode, og vil hjelpe deg å leve godt med maten et helt liv.

Dette er hva Bjørn skriver om nettkurset
Supert kurs Trine. Leste om metoden i et ukeblad når jeg var hos tannlegen. Jeg tenkte at her er en metode det går an å leve etter uten å gå lei pga. at det blir for mye man må forsake. Nettkurset er pedagogisk og bra lagt opp. Her får man virkelig det man trenger for å få til et fornuftig og vektreduserende kosthold. Det er oppmuntrende å være i FB-gruppa.Les mer om TD-metoden

På nettkurset lærer du hvordan du mett og tilfreds kan gå ned i vekt med ditt personlig tilpassede kosthold - med både fete matvarer som smør og ost og karbohydratrike matvarer som brød, potet og pasta. Også ferdigmat kan være en del av ditt vektreduserende og helsefremmende kosthold. Med et bredt utvalg av deilig mat og muligheten for enkle løsninger er det overkommelig og motiverende å følge kostholdet hele veien frem til ditt vekt- og helsemål - til et lettere liv for alltid!.

I denne videoen forteller Trine om TD-metodens brede vei.

 

Nettkurs

Kurset består av 30 motiverende og praktiske instruksjonsvideoer du kan se når du vil og så ofte du vil. De veileder deg trygt og målrettet gjennom en pedagogisk prosess hvor dine kostholds- og motivasjonsstrategier øves inn som vaner for fremtiden. Det du lærer på kurset vil ikke bare hjelpe deg ned i vekt, men gi deg kunnskaper som gjør det mulig å leve et lett liv - et helt liv.

Du kan også velge å delta i det motiverende fellesskapet TD-metoden gjengen, i en lukket Facebook gruppe. Her inspirerer og heier vi på hverandre. I ca. ukentlige livesendinger møter du også Trine, av og til en av hennes kollegaer i fagteamet. I sendingene får du svar på spørsmål og påfyll av kunnskap og motivasjon. Sendingene følger skoleruten og du har tilgang på kurset og medlemskapet i et helt år.

Om du i tillegg til nettkurset ønsker personlig oppfølging, kan en av Trines dyktige og motiverende kollegaer i fagteamet hjelpe deg. Mer informasjon her.

Kursplan til nettkurset finner du her.

I forbindelse med kursstart trenger du å skaffe deg kursboken Lettere, slank med fornuft.
Pris fra kr 159,-. Boken fås i alle landets bokhandler, blant annet her

 

Kom i gang kurs

Kom i gang kurs har en varighet på 4 måneder. Du følges tett opp av en TD-metoden kursholder som tryggt følger deg gjennom kursforløpet.

Innhold i kurset,

- 3 x personlige motivasjonsmøter sammen med din TD-inspirator

- 11 t. kurs i gruppe, fordelt på 9 kurstreff

- 7 x veie deg, om du ønsker det

Du kan også velge å delta i det motiverende fellesskapet TD-metoden gjengen, i en lukket Facebook gruppe.

Ny kurs starter høsten 2020