TD-metoden veiledernes kompetanse

 
Ved Trines NLP skole utdanner hun to typer kostholdsveiledere; TD-metoden veiledere og NLP Ernæringsterapeuter. De kan hjelpe deg med din vekt, helse og motivasjon. Hos Trines kollegaer vil du oppleve å være en aktiv del av ditt eget lag – sammen skaper dere løsninger som fungerer i din hverdag!

TD-metoden veileder
En TD-metoden veileder er helsefaglig utdannet og kan TD-metodens kostholds- og motivasjonsfilosofi til fingerspissene. Den kan hjelpe deg å nå, og beholde, din ønskevekt. Flere av livsstilsykdommene kan samtidig bedres.

Les mer om hvordan bli en TD-metoden veileder her.

NLP Ernæringsterapeut
En NLP Ernæringsterapeut har de samme kunnskapene som TD-metoden veilederen, og kan i tillegg hjelpe deg med mange typer helseplager. Den har stor oversikt over hvordan små og store kroppslige symptomer henger sammen i et logisk system, og kan med sin helhetlige tilnærming hjelpe deg å forstå din helsesituasjon og hva du kan gjøre for å bedre den.

Det er ikke satt opp nye utdanninger pr idag.

NLP Coach
Noen av ernæringsterapeutene er i tillegg utdannet NLP Coach ved Trines skole. Utdanningen gir dem en spisskompetanse i hvordan menneskesinnet fungerer og hvordan på en målrettet og optimistisk måte skape fremgang på alle livets arenaer - profesjonelt og privat.

Det er ikke satt opp nye utdanninger pr idag.